παραδόθηκαν για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων

 

Περισσότερο από ένας τόνος, 1290 κιλά(!) καπάκια συγκεντρώθηκαν κατά την καλοκαιρινή περίοδο στον Δήμο Μαρκοπούλου και παραδόθηκαν για την ενίσχυση της δράσης του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων. Εκπρόσωπος του Συλλόγου, παρέδωσε την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016, ένα ακόμα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου!

Από τον Αύγουστο 2013, ο Δήμος Μαρκοπούλου ξεκίνησε τη δυναμική του συμμετοχή στη δράση του Συλλόγου, για τη συμπαράσταση στα παιδιά με κινητικά προβλήματα, συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, κρασί, λάδι, απορρυπαντικά και από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Πρόκειται για μία κίνηση με διπλό όφελος, καθώς αφενός, γινόμαστε αρωγοί στην προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων στα παιδιά με κινητικά προβλήματα που τα χρειάζονται και αφετέρου, αναδεικνύουμε στην πράξη τη σημασία της Ανακύκλωσης, με σκοπό να προστατέψουμε το Περιβάλλον μας.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαριστεί θερμά τις δεκάδες πολιτών, μαθητών και άλλων φορέων για τη συνδρομή τους, οι οποίοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Δήμου και ενέταξαν τη συλλογή καπακιών στην καθημερινότητά τους.

Ας γίνει συνείδηση σε όλους μας. Ας «μετατρέψουμε» τα πλαστικά καπάκια σε Ανθρωπιά και έμπρακτη βοήθεια για τον συνάνθρωπο!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 190 guests και κανένα μέλος