Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης 

 Η Δημοτική Βούληση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας προσκαλεί στην Επιστημονική Ημερίδα την οποία διοργανώνει με αντικείμενο την εν εξελίξει συμφωνία για την παραχώρηση της περιοχής του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα «Alexander Ballrooom» του Ξενοδοχείου «Αρίων» στο συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης με ώρα έναρξης 11.30 π.μ.

 

Στόχος είναι να ενημερωθούν οι φορείς, ο πολιτικός και πολιτειακός κόσμος, ο τύπος αλλά και οι πολίτες σχετικά με το ζήτημα και κυρίως για τις συνέπειες - αρνητικές ή/και θετικές - οι οποίες προκύπτουν για το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και για ένα μεγάλο μέρος της Νοτιοανατολικής Αττικής από αυτό το γεγονός. 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή ειδικών επιστημόνων και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι θα ενημερώσουν για την ιστορία, την ιδιαιτερότητα, την προοπτική και το πιθανό μέλλον του συγκεκριμένου ακινήτου και ολόκληρης της περιοχής.

Συγκεκριμένα, επιστήμονες όπως αρχαιολόγοι, ιστορικοί, πολεοδόμοι αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας, μεταξύ άλλων, θα κληθούν να αξιολογήσουν το Ειδικό Σχέδιο Ανάπτυξης Δημοσίου Ακινήτου, το οποίο έχει συναφθεί μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και του επενδυτικού κεφαλαίου που επελέγη από την πρόσφατη διαγωνιστική διαδικασία, ως ένα θέμα με βαρύνουσα τοπική και ευρύτερα εθνική σημασία, δεδομένου ότι πρόκειται για περιοχή σπάνιας φυσικής ομορφιάς και μεγάλου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης,

Δημοτικός Σύμβουλος ΒΒΒ & Πολιτευτής Περιφέρειας Αττικής

Δημοσθένης Δόγκας

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 132 guests και κανένα μέλος