Konstantellos-prosopoTέλος παίρνει η δικαστική εκκρεμότητα που αφορούσε τις δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014, στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, με την 1717/15 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), η οποία απορρίπτει την αίτηση αναίρεσης της παράταξης του Σπύρου Πανά, κατά της επίσης απορριπτικής απόφασης του διοικητικού πρωτοδικείου Πειραιά (εκλογοδικείο). Με την απόφαση αυτή επικυρώνεται οριστικά και αμετάκλητα η εκλογική νίκη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις».

Με αφορμή την απόφαση αυτή, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Η δεύτερη καθαρή και πλήρης δικαστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αυτή τη φορά, δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη στάση μας καθ’ όλη τη διάρκεια, της δυσάρεστης για την περιοχή μας, αυτής δικαστικής διαμάχης. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου κρατήσαμε επί έναν χρόνο χαμηλούς τόνους και δεν σπεκουλάραμε, προδικάζοντας το αποτέλεσμα δικαστικών αποφάσεων, όπως κατά κόρον και κατά συρροή συνέβαινε ακόμα και μέχρι πριν λίγες μέρες από ορισμένους. Οφείλω ωστόσο να δηλώσω σήμερα την απόλυτη ικανοποίηση μου για το γεγονός ότι η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και απέδειξε αυτό που είχα δηλώσει από την αρχή για το θέμα, ότι οι εκλογές κερδίζονται στις κάλπες και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Εμείς, από την 1η Σεπτεμβρίου που αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου, λειτουργήσαμε και λειτουργούμε με προοπτική πενταετίας, μην επιτρέποντας στη δικαστική εκκρεμότητα να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στις ενέργειες και τον προγραμματισμό μας.

Σήμερα, συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, προκειμένου να ολοκληρώσουμε το έργο που μας εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας. Οι πόρτες μας ήταν και θα είναι πάντα ανοιχτές για όλους όσοι επιθυμούν να εργαστούν και να συνεργαστούν για το καλό και την πρόοδο της περιοχής μας. Μακριά από αλαζονικές και αμετροεπείς συμπεριφορές, κινούμαστε με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας και την υλοποίηση του προγράμματός μας».



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 guests και κανένα μέλος