Μητρόπουλος, Αθανασίου, Πάντζας στο προεδρείο

Με 235 ψήφους εξελέγη πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου. αριθμός ρεκόρ, όπως είπε ο διατελών χρέη προέδρου Γιάννης Τραγάκης.

Συνολικά ψήφισαν 298 βουλευτές. Σύμφωνα με την καταμέτρηση, 61 βουλευτές ψήφισαν «λευκό», και βρέθηκαν και δύο άκυρα ψηφοδέλτια.

Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ως νέα πρόεδρο της Βουλής στήριξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.

Στις θέσεις των αντιπροέδρων (3), εξελέγησαν οι Αλέξης Μητρόπουλος (α' αντιπρόεδρος), Γιάννης Μπαλάφας (β' αντιπρόεδρος) και Δέσποινα Χαραλαμπίδου (γ' αντιπρόεδρος). Από τη ΝΔ  αντιπρόεδρος εξελέγη ο Νικήτας Κακλαμάνης (που ξεπέρασε σε ψήφους και την Κωνσταντοπούλου), ενώ Κοσμήτορες της Βουλής  οι Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Πάντζας. Γραμματείς οι Παναγιώτα Δριτσέλη, Δανάη Τζίκα, Ζήσης Ζάννας και Βασίλης Τσίρκας.

Αλέξης Μητρόπουλος, Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Πάντζας είναι οι τρεις πρώτοι βουλευτές στην Περιφέρεια (Υπόλοιπο) και η θεσμική τους θέση στο Προεδρείο της Βουλής, περιποιεί τιμή για την περιοχή μας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 128 guests και κανένα μέλος