Συνάντηση με τους επαγγελματίες υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχε ο δήμαρχος των 3Β Γρ. Κωνσταντέλλος, στο Δημαρχείο την Τετάρτη 10/12, μετά από δική του πρόσκληση.

Παρόντες και οι αντιδήμαρχοι Βαμβασάκης, Διονυσόπουλος και Σωτηρόπουλος καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Βάρης, Παπαμιχαήλ.

Ηταν μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και θα ακολουθήσει επόμενη συνάντηση σε ένα δίμηνο περίπου, για προγραμματισμό κανονισμού λειτουργίας και ορισμού χώρων δραστηριοτήτων.

Ο δήμαρχος έβαλε τις “βάσεις” που χρειάζονται για μια καλή συνεργασία μεταξύ τους και σωστή διαχείριση της σχέσης επαγγελματιών και πολιτών - δημοτών.

Επεσήμανε στην ομιλία του ο δήμαρχος ότι «θέλουμε τις επενδύσεις». Αλλά με προϋποθέσεις που δεν θα βλάπτουν την πόλη με τα βεγγαλικά, την ηχορύπανση, την κατάληψη πεζοδρομίων, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Εάν στοχεύσουμε σε μία πόλη η οποία θα δίνει ποιότητα, δεν θα ηχορυπαίνει, στην οποία δεν θα γινόμαστε όλοι κοινωνοί μιας διαδικασίας πολέμου κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ από τα βεγγαλικά της περιοχής.

Δεν μπορώ να δεχθώ συνθήκες που δημιουργούνται κάθε καλοκαίρι στην περιοχή μας, που πρέπει να πάει 5 το πρωί για να ησυχάσουν οι κάτοικοι από δραστηριότητες με μουσική.

Είτε η Βάρκιζα να χορεύει μέχρι το πρωί. Δεν γίνεται αυτό και δεν θα επιτραπεί γιατί είναι επ’ ωφελεία της πόλης. Είναι από τα πράγματα που πρέπει να συνεννοηθούμε μεταξύ μας.

«Ο ηχορυπαίνων αυτή την πόλη, αγαπητοί φίλοι, από την αρχή του καλοκαιριού, είναι εξωστέος από την πόλη», κατέληξε.

Αρνήθηκε, όπως είπε, το αίτημα επαγγελματιών της πλατείας Βούλας να κλείσουν τις πέργκολες με τζάμια και πλαστικά, για το χειμώνα.

Τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία της προχειρότητας (δεμένες καρέκλες στο φωτιστικό της πλατείας) και «να συνεννοηθούμε» και έδωσαν ραντεβού για επόμενη συνάντηση.

Αννα Μπουζιάνη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 guests και κανένα μέλος