Εξετάσεις αθλημάτων στίβου και πισίνας

 

Συνεχίζεται και εφέτος η ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία υποψήφιων ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών για τις εξετάσεις των αθλημάτων, από το Δήμο Παλλήνης

Μετά το Κοινωνικό Φροντιστήριο και τη ΔΩΡΕΑΝ μαθησιακή ενίσχυση μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο Δήμος Παλλήνης, προσφέρει, για άλλη μία χρονιά ΔΩΡΕΑΝ, προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις αθλημάτων στα ΤΕΦΑΑ - Στρατιωτικές Σχολές, στο στίβο και στην πισίνα.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος δίνοντας προτεραιότητα σε παρεμβάσεις που βοηθούν τις ασθενέστερες ομάδες του πληθυσμού, λόγω των δυσμενών συνθηκών ζωής που έχουν διαμορφωθεί από την οικονομική κρίση, ενισχύει τις κοινωνικές δράσεις στήριξης των μαθητών και των οικογενειών τους.

Έτσι, ΌΛΟΙ οι υποψήφιοι των παραπάνω σχολών που είναι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης, μπορούν να γίνουν αποδέκτες της απαραίτητης προετοιμασίας τους στα αθλήματα που απαιτούνται για τις εξετάσεις των παραπάνω σχολών.

Την προετοιμασία θα αναλάβουν οι προπονητές των Αθλητικών Κέντρων του Δήμου.

Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει στα αθλητικά κέντρα ( Στίβος ή Κολυμβητήριο).

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

1.       Ιατρική Γνωμάτευση

2.       Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας

3.       Αίτηση Υποψηφίου

4.       Βεβαίωση Φοίτησης Γ ΄ Λυκείου

5.       Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Πληροφορίες και Εγγραφές στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παλλήνης και στα τηλέφωνα: 210 6032245 (5ο Αθλητικό Κέντρο) και 210 6615645 (Κολυμβητήριο)

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 235 guests και κανένα μέλος