Ζήστε μαζί τους την εμπειρία http://aegean.hex.gr/map2_en.htm


Ξεκίνησε την Παρασκευή 18/7/14, ώρα 18.00 το 51ό Ράλλυ Αιγαίου ανοίγοντας πανιά στα πέλαγα της Μεσογείου με 31 ελληνικά και ξένα σκάφη που συμμετέχουν.

Η διαδρομή τους φθάνει συνολικά τα 400 ναυτικό μίλια.

mhlos-eisodos-sto-limaniΗ πρώτη ιστιοδρομία έχει συνολική απόσταση 78 ναυτικά και προορισμό τον Αδάμαντα της Μήλου. Η διαδρομή απεδείχθηκε πολύ δύσκολη λόγω της άπνοιας που επικρατούσε στα πέλαγα με αποτέλεσμα να κάνουν τη διαδρομή έως και 26 ώρες!

Εκεί διανυκτέρευσαν, στον Αδάμαντα Μήλου και την Κυριακή το βράδυ έγιναν οι απονομές της διαδρομής.

Ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης και Αξιωματικοί του Λιμενικού, το Σάββατο 19/7, υποδέχθηκαν τα πληρώματα των ιστιοφόρων που πήραν μέρος.

Την Κυριακή, στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Μήλου έγιναν απονομές και ακολούθησε μικρή δεξίωση.

mhlos-aponomh010Επόμενος σταθμός η Αστυπάλαια και η  Ίος. Ηδη βρίσκονται στη διαδρομή προς Αστυπάλαια και τις πρώτες πρωινές ώρες θα φτάνουν και οι τελευταίοι. 

Η κούρσα ολοκληρώνεται το Σάββατο 26  Ιουλίου στο Σούνιο, κάτω από το ναό του Ποσειδώνα.
 
Το απόγευμα της Πέμπτης 17/07, στο κατάστρωμα του ιστορικού θωρηκτού Αβέρωφ ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Γιάννης Μαραγκουδάκης, η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού και ο μεγάλος χορηγός της φετινής διοργάνωσης,  τα ΠΑΓΩΤΑ ΕΒΓΑ, δεξιώθηκαν τους 250 ιστιοπλόους πριν την εκκίνηση και η πρόεδρος της επιτροπή αγώνων Ρούλα Γαλάνη έδωσε τις τελευταίες οδηγίες του Ράλλυ, στους κυβερνήτες των σκαφών.

Το ράλλυ Αιγαίου υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθείς βήμα βήμα μέσα από το http://aegean.hex.gr/map2_en.htm




Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 220 guests και κανένα μέλος