Eνατη θέση το 2ο ΓΕΛ ΒΟΥΛΑΣ



Σπουδαία κατάκτηση για την Ελλάδα και το 2ο Λύκειο Βούλας, που βρέθηκαν στην ένατη θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης.

Η διοργάνωση στο Κλερμόν Φεράν του Γαλλικού Νότου, άρχισε το προηγούμενο Σάββατο με τους αγώνες του ομαδικού. Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο δεν επέτρεψε μεγάλες βλέψεις, ωστόσο όλα τα παιδιά παλέψανε και η καλύτερη στιγμή ήρθε από το 2ο Λύκειο Βούλας το οποίο είχε στην σύνθεση του δύο δυνατές αθλήτριες της κατηγορίας νεανίδων, την Θάλεια Κορδούτη και την Στέλα Πατεράκη.

Στο ομαδικό μαθητριών, το 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ, άρχισε την προσπάθεια του στον όμιλο κόντρα στο ΒΕΛΓΙΟ από το οποίο ηττήθηκε με 5-2 (τις δύο νίκες σημείωσαν η Κορδούτη και η Πατεράκη). Ακολούθως ήρθαν ήττες με 7-0 από την ΤΣΕΧΙΑ και 4-3 από την ΑΡΜΕΝΙΑ, εναντίον της οποίας σημείωσε 2 νίκες η Κορδούτη και μια η Πατεράκη .
gelvoylas2
Η πρώτη νίκη ήρθε εύκολα με 7-0 απέναντι στην ΙΡΛΑΝΔΙΑ (2 νίκες η Κορδούτη, 2 η Πατεράκη και μια της Χριστίνας –Ιωάννας Πιτσούλη και άλλη μια στο διπλό).

Οι αγώνες της πρώτης φάσης έκλεισαν με ήττα 7-0 από την πανίσχυρη ΤΑΠΕΪ. Τα κορίτσια συνέχισαν για τις θέσεις 9-12.

Στην αρχή αναμετρήθηκαν με την ΑΓΓΛΙΑ και την νίκησαν με 4-1 (δύο νίκες η Κορδούτη, μία η Πατεράκη και μία στο διπλό). Έπειτα με το ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ και επικράτησαν με 4-2 και έτσι κατέκτησαν την 9η Θέση. Στην ομάδα του Λυκείου συμμετείχε και η Ιφιγένεια-Κυριακή Παπαγεωργοπούλου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 97 guests και κανένα μέλος