Ελάτε να εμψυχώσουμε τις αθλήτριές μας

 

Σας προσκαλούμε, να υποστηρίξετε την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.), παρακολουθώντας από κοντά, την συμμετοχή της στο Final 4, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4/3/2017, στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Για την διευκόλυνση όσων συμμετέχουν, θα διατεθούν δωρεάν πούλμαν, μετ’ επιστροφής, για τη μεταφορά όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, του μεγάλου ημιτελικού.

Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν 2:45 μ.μ. από το Πόρτο Ράφτη και 3.00 μ.μ. από το Μαρκόπουλο. Με νεότερη ενημέρωση, θα πληροφορηθείτε για τον ακριβή τόπο αναχώρησης των πούλμαν.

Δηλώστε την συμμετοχή σας, μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (8μ.μ.), 28/2/2017, στα Γραφεία του Α.Ο.Μ. ή στο fax: 22990 22697 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να προμηθευτείτε έγκαιρα τις Προσκλήσεις σας, από τον Α.Ο.Μ.

Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας, η προβολή του Δήμου μας και μέσω της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Ο.Μ., η οποία προκρίθηκε και διεκδικεί το Κύπελλο, ανάμεσα σε τόσο σπουδαίες ομάδες.

Σας περιμένουμε όλες και όλους, να εμψυχώσουμε τις αθλήτριες, που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 102 guests και κανένα μέλος