Το δεύτερο Σαββατοκύριακο της Αθλητκής Άνοιξης του Δήμου Παλλήνης ξεκίνησε με το τουρνουά «ALL DAY VOLLEY» στο κλειστό γυμναστήριο Γρηγόρης Λαμπράκης με την συμμετοχή 285 παιδιών, φίλων του αθλήματος, οι οποίοι κατέκλυσαν το γήπεδο προκειμένου να μας δείξουν τις ικανότητες και την τεχνική τους κατάρτιση στο εν λόγω άθλημα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συμμετείχαν 90 ομάδες από τα σχολεία του δήμου, οι οποίες έδωσαν συνολικά 288 αγώνες εκ των οποίων οι 8 ήταν τελικοί. Φιλοσοφία του Δήμου είναι να παίζουν τα παιδιά όσο δυνατόν περισσότερους αγώνες έτσι ώστε να μυηθούν στους κανόνες του αθλήματος αλλά και της άμιλλας που οφείλουν να αναπτύξουν μεταξύ τους.

Στο τέλος απονεμήθηκαν διπλώματα σε όλα τα παιδιά. Στις 3 πρώτες θέσεις ανά κατηγορία απονεμήθηκαν και μετάλλια, ενώ οι 2 πρώτες θέσεις παρέλαβαν κύπελλο το οποίο θα παραδώσουν στο σχολείο τους.


Την μέρα Κυριακή 17/05/2015 η σκυτάλη πέρασε στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, όπου 277 παιδιά από τα σχολεία της περιοχής έδωσαν το παρών στο τουρνουά «ΑLLDAYBASKET» στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα.

Συνολικά σχηματίστηκαν 70 ομάδες οι οποίες πραγματοποίησαν 98 αγώνες και 8 τελικούς προκειμένου να αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα.

Τα παιδιά έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο εαυτό τους κερδίζοντας το πιο δυνατό χειροκρότημα της κερκίδας για τη προσπάθεια και το αγωνιστικό τους πνεύμα. Βασικό μέλημα των προπονητών του Δήμου ήταν και είναι η συμμετοχή όλων των παιδιών, η διασκέδαση και η γνωριμία με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Όπως σε κάθε τουρνουά οι νικητές έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα ενώ απονεμηθήκαν διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

anoixi-pallini-2

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 270 guests και κανένα μέλος