Το τουρνουά   δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών

H Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ( Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α) και τη συνδρομή του αθλητικού σωματείου «Άρης Βούλας» διοργάνωσε το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Αστυνομικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενείται ο Αρης Βούλας, το Σάββατο 14/02/2015.

Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα και πραγματοποήθηκαν αγώνες στις κατηγορίες «Απλός ανδρών», «Διπλός ανδρών» και «Παλαιμάχων».

Το Σάββατο 14/02 ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες των ομίλων. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, ενώ οι δύο δεύτεροι ακολούθησαν την διαδικασία αγώνων για την καλύτερη κατάταξη. Στη συνέχεια οι νικητές διασταυρώθηκαν μεταξύ τους, φθάνοντας στους τελικούς.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τόσο τους διοργανωτές όσο και τους διαγωνιζόμενους. Αστυνομικοί-αθλητές με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις έδωσαν το παρών. Τόσο στους προημιτελικούς, όσο στους ημιτελικούς και στους τελικούς οι αθλητές υπερέβαλαν εαυτούς.

Στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας απλος αδρών για τρίτη συνεχή χρονιά, αναδείχτηκε νικητής ο Ε.Φ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος με δεύτερο τον Ανθ/μο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Αριστοτέλη. Την τρίτη θέση στην κατάταξη κατέκτησε ο Αρχ/κας ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής και την τέταρτη θέση ο Ε.Φ. ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Δημήτριος.

Στην κατηγορία παλαιμάχων νικητής αναδείχτηκε ο Αρχ/κας ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής και δεύτερος ο Α/Α΄ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ Στέφανος. Οι δύο τρίτοι της κατάταξης είναι οι Αστ/κας ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Παναγιώτης και ο Αρχ/κας ΝΑΘΑNAΗΛΙΔΗΣ Πέτρος.

Στην κατηγορία διπλός ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Ανθ/μος ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης και Αρχ/κας ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής για δεύτερη συνεχή χρονιά και φιναλίστ τους Α/Α΄ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ Στέφανο Ε.Φ. ΜΠΙΣΤΟΛΑ Δημήτριο. Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Υπαρχ/κας ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ Μιχαήλ και Ε.Φ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ενώ την τέταρτη θέση κατέλαβαν οι Υπαρχ/κας ΚΙΤΣΙΟΣ Βασίλειος και ο Αστ/κας (284957) ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Παναγιώτης.

Μεγάλο μερίδιο για την διοργάνωση των αγώνων οφείλεται στην στήριξη του Προέδρου του αθλητικού σωματείου «Άρης Βούλας» Σταύρου ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗ, ο οποίος επιφύλαξε θερμή φιλοξενεία και παραχώρησε τον άρτια καταρτισμένο αθλητικό χώρο στην Α.Ε.Α.Ε., αλλά και στην συμβολή του ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Ηλία ο οποίος με τις πολύτιμες γνώσεις του συνέβαλε καταλυτικά στην διαδικασία διεξαγωγής και ολοκήρωσης του τουρνουά.

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό. Από την διεξαγωγή των 1ου, 2ου και 3ου Πανελλήνιων Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης θα συγκροτηθεί, ύστερα από βαθμολογία, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση στο 7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών που θα διεξαχθεί 27 έως 31/05/2015 στην Βάρνα της Βουλγαρίας.

Το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών, αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία, ούτε επιβαρύνθηκε κατ’ ελάχιστον το Δημόσιο.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Ιωάννης Γρίμμας ευχαρίστησε όλους τους διοργανωτές και αθλητές για την προσπάθειά τους, το ήθος τους καθώς και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην Α.Ε.Α.Ε. όσο αφορά την διοργάνωση του 3ου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το εγγύς μέλλον.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ευχαρίστησαν τον Αρη Βούλας, για την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων καθώς και για την πολύτιμη στήριξη και ανιδιοτελή προσφορά του στην Ένωσή τους συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση του 3ου Πανελληνίου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 633 guests και κανένα μέλος