Tην ετήσια εκδήλωσή της πραγματοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ) για την κοπή της βασιλόπιτας και την απονομή επάθλων στα σωματεία της, σε παράγοντες του τοπικού αθλητισμού και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που πραγματοποιήθηκε. Η εκδήλωση έγινε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής Πέτρου Φιλίππου και άλλων θεσμικών παραγόντων.

Στον χαιρετισμό του ο Π. Φιλίππου συνεχάρη την ΕΠΣΑΝΑ και τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών ομάδων για τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια για την ενίσχυση του τοπικού αθλητισμού ειδικά μέσω των ακαδημιών ποδοσφαίρου που αποτελούν φυτώρια για την ανάδειξη νέων αθλητών. Προσπάθειες που στα χρόνια της κρίσης είναι ακόμα πιο δύσκολες λόγω των αντίξοων οικονομικών συνθηκών κυρίως από τη μείωση των επιχορηγήσεων.

Ενημέρωσε δε τους παραβρισκόμενους ότι η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τους δήμους συγκεντρώνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία, προκειμένου να εξασφαλίσουν άδειες στις εγκαταστάσεις τους.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 335 guests και κανένα μέλος