Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 έγινε στο κέντρο της Αθήνας, για πρώτη φορά το Santa Run, ο διεθνής θεσμός που έχει καθιερωθεί σε πλήθος μητροπόλεων παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες δρομείς ήταν ντυμένοι με στολές του Άι Βασίλη σε έναν συμβολικό αγώνα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος ήταν η δημιουργία μιας Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της Αθήνας και η ενίσχυση ενός επιλεγμένου φιλανθρωπικού φορέα. Έτσι, κάθε δρομέας -Αγ. Βασίλης προσέφερε το δικό του… Αγιοβασιλιάτικο δώρο μέσω της συμμετοχής του!

Σημείο αφετηρίας και τερματισμού ήταν το City Link (στοά Σπηρομήλιου, Βουκουρεστίου & Αμερικής) στο κέντρο της Αθήνας, που ήδη στολισμένη υποδέχθηκε τους Αγ. Βασίληδες μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Με ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ, οι συμμετέχοντες έτρεξαν μία απόσταση 2.5 χλμ, διασχίζοντας την καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας. Για την πρώτη διοργάνωση του Santa Run Athens οι συμμετοχές ήταν περιορισμένες με ανώτατο όριο τα 500 άτομα. Kάθε δρομέας κατέβαλε συμμετοχή 10 € και το σύνολο των χρημάτων δόθηκε στην Αποκατάσταση Παιδικών Χαρών Δήμου Αθηναίων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 184 guests και κανένα μέλος