Την επιστολή αυτή, όπως μας ενημερώνει, είχε καταθέσει στο προεδρείο του Δήμου από τις 3/10, αλλά το προεδρείο δεν την ανέφερε καν στην τελευταία δημοτική συνεδρίαση, ως όφειλε.
 
Γράφει σχετικά ο Γ. Νιτερόπουλος:
«Εκφράζω την απορία μου και τη λύπη μου για την απαράδεκτη ενέργεια της κας Προέδρου, να μην διαβάσει στο Δημ. Συμβούλιο της 13.10.2014 την υποβληθείσα παραίτησή μου της 3.10.2014, με αρ. πρωτ. 49023, από τη θέση του προέδρου του Ο.Α.Π.Π.Α.
Δεν γνωρίζω εάν η «πρωτοβουλία» ήταν δική της, η ευθύνη όμως βαρύνει αποκλειστικά αυτήν, δεδομένου μάλιστα ότι την ημέρα που την κατέθεσα την ενημέρωσα και προσωπικά.
Αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να σας παραθέσω και πάλι το κείμενο της παραίτησής μου και ταυτόχρονα να σας δημοσιοποιήσω πλέον και τη σχετική μου επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο, προκειμένου να σταματήσουν τα όσα διαρρέουν διάφοροι καλοθελητές».
 
 

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
 
 
«1) Προς την Πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου κα Λ. Αργυροπούλου και τους κ.κ. Δημ. Συμβούλους
3.10.2014
Δια της παρούσης, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου του ΟΑΠΠΑ και του απλού μέλους του Δ.Σ. του.
Οι λόγοι είναι σοβαρότατοι και προσωπικοί και δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω μέχρι της αντικατάστασης του Δ.Σ. του Οργανισμού από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν στο δύσκολο έργο που μου ανετέθει, για την επιτυχία του οποίου προσπάθησα, μη φειδόμενος κόπου και χρόνου».
Παράλληλα την παραίτησή του είχε στείλει και στο Δήμαρχο σημειώνοντας ακόμη:
«Σας επισυνάπτω την παραίτησή μου και σας ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία μας.
Επειδή οι λόγοι της παραίτησής μου άπτονται της προσωπικής μου αξιοπρέπειας, η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη, με αναγκάζουν να μην περιμένω την αντικατάστασή μου από το νέο Δημ. Συμβούλιο.
Όσον αφορά την πρόθεσή σας να με προτείνετε και να με στηρίξετε στη θέση του αντιπροέδρου του νέου Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Π.Α σας ευχαριστώ, αλλά σας ενημερώνω ότι δεν επιθυμώ να είμαι ούτε απλό μέλος στο νέο Δ.Σ.
 
 
Με εκτίμηση,
Γιάννης Νιτερόπουλος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 69 guests και κανένα μέλος