Ενα δυσβάσταχτο χαράτσι με άλλο όνομα



Φώτης Αλεξόπουλος*


Δίνουν και παίρνουν «φωτιά» οι πένες των  δημοσιογράφων  τις τελευταίες ημέρες.

 Διαβάζουμε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σχετικά με το ΕΝΦΙΑ, άρθρα εκτός λογικής και επαγγελματικής δεοντολογίας.

Τέτοιο ζήλο δεν μας έχουν επιδείξει σε κανένα άλλο χαράτσι οι εκπρόσωποι της 4ης εξουσίας.

Η επιμονή τους είναι τόσο πολύ μεγάλη, που κατά γενική ομολογία της κοινής γνώμης,   είναι αυτοί που «κατοχύρωσαν»  τις τελευταίες ημέρες  κατά κύριο λόγο το ΕΝΦΙΑ και όχι το υπουργείο οικονομικών.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς, ότι κατά μεγάλο ποσοστό από τα γραφόμενα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ασχολούνται με τα λάθη που έχει αποστείλει το υπουργείο οικονομικών και όχι  με το γεγονός αν το ΕΝΦΙΑ είναι σύννομο και συνταγματικά κατοχυρωμένο.

Που και που ακούς και καμιά κραυγή «απελπισίας «για την αντισυνταγματικότητα του συγκεκριμένου χαρατσιού ,αλλά «ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ».

Ύστερα από αυτήν την «πρωτοφανή τηλεοπτική  διαφήμιση»  επιτέλους,  μαθαίνουμε ότι μας κάνουν «έκπτωση και ένα μήνα»,  αφού μεταφέρεται η πρώτη δόση στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σας ευχαριστούμε!

Πρώτη φορά δανείζουμε άλλωστε χρήματα στην κυβέρνηση μας?

 Εδώ και πολλά  χρόνια λειτουργεί ένας αμείλικτος εσωτερικός δανεισμός της χώρας από τους πολίτες,  για να πληρωθούν λάθη μιας πολιτικής που οδηγεί σε αδιέξοδο.

Νομίζετε ότι όλα τελειώνουν τον Σεπτέμβριο?

Και μόλις τελειώσουν οι 6 δόσεις πάλι από την αρχή ,με ένα νέο «χαράτσι»  που θα λέγεται ΑΦΝΙΕ, η θα λέγεται ΙΝΦΕΑ,  η όπως αλλιώς θα λέγεται και όλα αυτά γιατί όλοι εμείς, ο λαός,  τα υπομένουμε καρτερικά πιστεύοντας ότι θα έρθει η ανάπτυξη για «όλους».

Αν δεν το έχεις καταλάβει  ακόμα, η ανάπτυξη αργεί να έρθει  και το ΕΝΦΙΑ είναι ένα πρόσθετο  «χαράτσι» .

*Ο Φώτης Αλεξόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής , Πολιτευτής Νομού Ηλείας, Γραμματέας για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 333 guests και κανένα μέλος