Μια επιστολή γεμάτη αξιοπρέπεια...

 

Tης σύνταξης: Ενας νέος άνθρωπος με προβλήματα υγείας, μένει άνεργος, από την ώρα που του στέρησαν το δικαίωμα να παραμείνει μισθωτής στο περίπτερο της Βάρκιζας.

Θυμίζουμε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και του δημάρχου ειδικότερα να μετακινήσει τα περίπτερα στα 3Β, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στις οικογένεις (μισθωτές), που - έτσι κι αλλιώς - τα έβγαζαν δύσκολα πέρα.

Γεμάτος αξιοπρέπεια ο νέος Παν. Γιακουμής, μετά από ένα χρόνο ψυχικής ταλαιπωρίας, ενστάσεων, δικαστικών εξόδων καταθέτει τα κλειδιά του περιπτέρου και αποχωρεί... Κι ας μείνει άνεργος μετά. Κι ας έχει προβλήματα υγείας.

Η Δημοτική Αρχή, άπαντες από το τοπικό συμβούλιο, την “Ποιότητα Ζωής”, τον αντιδήμαρχο, μέχρι το δήμαρχο δεν θα έπρεπε να εξατομικεύουν κάποιες περιπτώσεις; Γιατί τέτοια αναλγησία;

Yποτίθεται ότι η μεταβίβαση των περιπτέρων στους Δήμους, από το Υπουργείο Αμυνας έγινε γιατί η κάθε δημοτική αρχή είναι πιο κοντά στον πολίτη, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και ενεργεί αναλόγως. Δεν έγινε για να “κονομάει” ο Δήμος!

Με την παρακάτω αίτηση, γεμάτη αξιοπρέπεια, αφήνει το περίπτερο και μπαίνει στην ανεργία!

 


 
Προς Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης
κ. Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο
κ. Αντιδήμαρχο Διονύση Γεωργουλόπουλο
Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βασ. Τσίμο
Δ/νση Οικονομικής Υποστήριξης
Κοινοποίηση στο Δημοτικό Συμβούλιο
 

Θέμα: Περί διακοπής μίσθωσης περιπτέρου στην Βάρκιζα (Βασ. Κων/νου 94).

Κύριοι, με την αίτησή μου, σας ενημερώνω ότι, διακόπτω τη μίσθωση του περιπτέρου επί της Βασ. Κων/νου 94 στη Βάρκιζα, που είμαι μισθωτής. Δεν συμφωνώ με τις επιλογές του κ. Δημάρχου, που είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τις αποφάσεις του, σχετικά με την παραχώρηση αδείας, του συγκεκριμένου περιπτέρου, αφού είμαι ήδη μισθωτής.

Και εγώ και ο πατέρας μου, δαθέτουμε τα προσόντα που απαιτούνται, καθώς ο πατέρας μου, ακόμα, σύμφωνα με το Ν. 4257/14 δικαιούται άνευ διαγωνισμού την συνέχιση παραχώρησης αδείας.

Πιστεύω, η ουσία του Νόμου αυτό το σκοπό είχε και όχι η ημερομηηνία εγγράφου, που επικαλείσθε.

Η κρίση του κ. Δημάρχου με απορρίπτει τελείως και λυπάμαι που αποχωρώ με πικρία, γιατί η ψυχική μου υγεία, εμένα και της οικογενείας μου είναι πάνω απ’ όλα.

Στα μέσα Δεκεμβρίου περίπου θα σας παραδώσω τα κλειδιά του περιπτέρου, όπως τα παρέλαβα.

Ευχαριστώ θερμά το Δημοτικό Διαμέρισμα Βάρης και τους Δημότες του, που μας αγκάλιασαν με τόση αγάπη όλα αυτά τα χρόνια από το 1996.

 

Σας ευχαριστώ
ο αιτών
Παναγιώτης Αθαν. Γιακουμής
 
 
Υ.Γ. Το υπέρ δικαίου ή αδίκου αισθήματος κρίνεται από τη Θεία Δίκη, η οποία είναι συνυφασμένη με τον αιθέρα της Ελληνικής Επικράτειας.
Η κοσμική δικαιοσύνη θελει πολύ χρήμα και πολύ χρόνο.
 
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 368 guests και κανένα μέλος