Αλλιώς η Τ.Α. θα έχει παίξει μόνο, τον ρόλο του «Χρήσιμου Ηλίθιου» δηλώνει ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου

Η Αυτοδιοίκηση (πανελλαδικά), βρίσκεται στα όρια της, λειτουργώντας με ελάχιστα έως ανύπαρκτα χρήματα, με εξαιρετικά μειωμένο Προσωπικό και παρ´ όλα αυτά, χάρις στην Κοινωνική Πολιτική, που αυτή ασκεί τα τελευταία έξι (6) χρόνια, κρατήθηκε όσο είναι δυνατόν όρθια, η ελληνική κοινωνία!!

Το υπό Διαβούλευση, Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για τους Δήμους, είναι πολύ, μα πολύ μακριά από τις απαιτήσεις μας!! Εάν μέχρι και σήμερα, το Δ. Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., δεν πάρει από τον Υπουργό κ. Κουρουμπλή, τις αναγκαίες απαντήσεις και δεσμεύσεις, πρέπει να αντιδράσει άμεσα, πολύ σκληρά και μέχρι τέλους!! Αλλιώς, θα καταστεί απόλυτα συνένοχο, σε μια καταστροφική για την Αυτοδιοίκηση και τους συμπολίτες μας, πολιτική και θα έχει παίξει μόνο, τον ρόλο του «Χρήσιμου Ηλίθιου», προς όφελος της Κυβέρνησης!!

Αυτό, είναι σαφές, ότι θα «συμβεί», χωρίς εμάς, δηλαδή, χωρίς την συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων, που θα αντιδράσουμε πολύ σκληρά, στην επαπειλούμενη διάλυση και απαξίωσή μας, στην ελληνική κοινωνία!!

Ελπίζω αυτό να είναι σαφές και ξεκάθαρο, κυρίως στην πλειοψηφία της Κ.Ε.Δ.Ε. και τον Πρόεδρό της κ. Γ. Πατούλη, που τόσο εγώ, από την πρώτη στιγμή, όσο και το 53 τοις 100 των Δημάρχων, τον στηρίξαμε με ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και με το πιο πάνω, συντριπτικό ποσοστό, από τον πρώτο γύρο της σχετικής εκλογής!!

Έχουμε λοιπόν αυξημένες πολιτικές απαιτήσεις από την ηγεσία μας και περιμένουμε με την στάση της, να μας δικαιώσει για την επιλογή μας!! Θα περιμένουμε και θα κρίνουμε αναλόγως...

Με εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Σωτήρης Μεθενίτης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 198 guests και κανένα μέλος