δηλώνει ο επικεφαλής της "Δημοτικής Βούλησης" Δημοσθένης Δόγκας 

Την Κυριακή 5 Ιουλίου, δεν αναμετράται το ευρώ με τη δραχμή, όπως πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα όσο και οι εταίροι – δανειστές του εξωτερικού προσπαθούν – μάταια – να μας πείσουν.

Στο ιστορικό δημοψήφισμα της Κυριακής, το ανάστημα του λαού μας θα υπερτερήσει έναντι της μνημονιακής λαίλαπας των τελευταίων ετών, η οποία εκδηλώνεται ως απειλή για συνέχεια και με διάρκεια.

Όσο πιο «ψηλά» είναι το «ΌΧΙ», τόσο πιο δυνατή θα είναι η φωνή άρνησης στα άδικα, επαχθή και αποκλειστικά υφεσιακά μέτρα αλλά και στις πολιτικές της φτώχειας και της ανέχειας, που το μόνο που πέτυχαν ήταν να «εκτοξεύσουν» το χρέος και τα προβλήματα της ελληνικής οικογένειας σε δυσθεώρητα ύψη και να διαιωνίζουν την αρνητική κατάσταση στη χώρα μας, σημεία που περίτρανα αποδείχθηκαν.

Η εποχή του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» στη ελληνική Βουλή και στις Βρυξέλλες έχει περάσει ανεπιστρεπτί, σημείο που διαφάνηκε περίτρανα στις πρόσφατες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και στην εντολή που έδωσε ο λαός στη νέα κυβέρνηση να δημιουργήσει το μέλλον της χώρας χωρίς μνημόνια καταδίκης του ελληνικού λαού που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απόγνωση και στην μιζέρια.

Η λαϊκή ψήφος καταδίκασε την υποτελή στάση της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας, η οποία υπέγραφε μηχανικά όποια «Συμφωνία» πρότειναν οι εταίροι μας στην Ευρώπη με οποιοδήποτε κόστος για τους συνταξιούχους, για τους άνεργους, για τους νέους, για τα νοικοκυρά, για την οικογένεια, για τους εργαζόμενους, για τους αγρότες, για όλους τους Έλληνες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 176 guests και κανένα μέλος