Τροποποίηση σήμανσης οδών στην Ευρυάλη Βούλας

Τροποποίηση σήμανσης οδών στην Ευρυάλη Βούλας

Καλείστε να λύσετε το λαβύρινθο χωρίς το μίτο της Αριάδνης

Καλείστε να  λύσετε το λαβύρινθο χωρίς το μίτο της Αριάδνης

More...
Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στη διασταύρωση Σωκράτους - Παπαγου, Βούλα

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στη διασταύρωση Σωκράτους - Παπαγου, Βούλα

Οριο ταχύτητος επί της οδού Σωκράτους 30χλμ/ώρα

Οριο ταχύτητος επί της οδού Σωκράτους 30χλμ/ώρα

More...
Το πρώτο Pumtrack στον Άλιμο είναι γεγονός

Το πρώτο Pumtrack στον Άλιμο είναι γεγονός

μια πίστα για ποδήλατο και πατίνι

μια πίστα για ποδήλατο και πατίνι

More...

Τελευταίο Φύλλο


Αρ.Φύλλου:1325-23-03-2024

Η παραλία πλημμύρισε από χρώμα, γέλια, χαρούμενα πρόσωπα και παιδικές φωνές

1.631 Πρόσκοποι (ηλικίας 11-15 ετών) και οι ενήλικες Βαθμοφόροι τους έζησαν για 9 ημέρες μοναδικές εμπειρίες στα φιλόξενα νερά και τις ακτές του Παγασητικού.
Το Τρίκερι, η Μηλίνα και η παραλία του Αλατά ήταν ο προορισμός αλλά και το απάγκιο λιμάνι για τα πληρώματα των Ναυτοπροσκοπικών λεμβών στο τριήμερο ταξίδι τους, ενώ οι Μηλιές με το Τραινάκι του Πηλίου και η επίσκεψη στην ΑΡΓΩ στο Βόλο, προσέφεραν σε όλους τους συμμετέχοντες μία αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία! Πολυσχιδείς βιωματικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια είχαν στηθεί στο χώρο της κατασκήνωσης στα Καλά Νερά, με στόχο όχι μόνο να διασκεδάσουν τα παιδιά, αλλά μέσα από το παιχνίδι να τα βοηθήσουν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες.

Το βράδυ του Σαββάτου 2 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκε στην παραλία των Καλών Νερών η τελετή λήξης της 5ης Ναυτοπροσκοπικής Regatta, στις ακτές της οποίας είχαν ρίξει άγκυρα και οι 37 ναυτοπροσκοπικές λέμβοι, δίνοντας μοναδικό χρώμα στην εκδήλωση και εντυπωσιάζοντας τους προσκεκλημένους με το παραδοσιακό σκαρί τους. Η παραλία πλημμύρισε από χρώμα, γέλια, χαρούμενα πρόσωπα και παιδικές φωνές, καθώς κάθε μία από τις 6 υποκατασκηνώσεις με ονόματα ανέμων (Όστρια, Γραίγος, Απηλιώτης, Τραμουντάνα, Σιρόκος & Ζέφυρος) εισερχόταν στο χώρο της τελετής λήξης με τη δική της σημαία, τα χρωματιστά μπλουζάκια, τραγουδώντας δυνατά το τραγούδι της Regatta.
Σημαίες των Προσκοπικών Περιφερειών από όλη την Ελλάδα παρήλασαν πάνω στη σκηνή, με κορύφωση μης σημαίας των Αιγυπτίων Προσκόπων και των Αποδήμων Ελλήνων Προσκόπων από την Αλεξάνδρεια, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τη Regatta και κέρδισαν τις καρδιές όλων των συμμετεχόντων.
Η δράση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και διοργανώθηκε με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους φορείς που συμμετείχαν εθελοντικά στη δράση καθώς και τους χορηγούς, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να γίνουν οι αγώνες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 272 guests και κανένα μέλος